По думите му върху Коцев, който първо подаде оставка, а ден

...
По думите му върху Коцев, който първо подаде оставка, а ден
Коментари Харесай

Атанасов: Главният секретар на МВР трябва да остане, за да се бори с купувачите на гласове

По думите му върху Коцев, който първо подаде оставка, а ден по-късно я отдръпна, е имало напън от " цяла бригада хора ".

" Живко Коцев е закачен инцидентно в историята с митниците, с цел да бъде отхвърлен. Имало е бригада, която му е оказвала напън, в това число Борислав Сарафов. Разбрах го от разнообразни канали. Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, началник на КПКОНПИ. Едновременно са му оказвали напън - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, изолирали са го ", изясни Атанас Атанасов.

Според него с акцията в митниците стартира извънредно кална акция, в която ГЕРБ-ДПС желаят да си обезпечат чадър за пазаруването на гласове, тъй като имат запас за това.

" Искат да имат болшинство в идващия парламент. Ще се върнем в 90-те години. ГЕРБ и Движение за права и свободи проведоха акцията в митниците, те имат надзор върху службите. Затова отказваха да създадем промяна в ДАНС. Тези служби са следени през зависимости. Кой направи дейното мероприятие със саботажа на машинното гласоподаване? ДАНС с една информация ", добави Атанасов.

Съпредседателят на Демократична България уточни, че той е препоръчал Живко Коцев, тъй като знае, че е съвършеният служител на реда. 

" Калин Стоянов е този, който познава посочените за контрабандисти от Хасково - Марин и Стефан Димитрови. И то доста от дълго време. Ходил в дома им. Обръщам се към господин Главчев - има 24 часа и може да смени вътрешния министър, тъй като Стоянов е привързан и ще обезпечи чадър за изборите. Сега се вадят компромати, с цел да извадят Живко Коцев от Министерство на вътрешните работи. Познавам го минимум от 15 година Беше шеф на 4 районно ръководство, където пребивавам. Препоръчал съм го за този пост, тъй като го познавам ", уточни Атанас Атанасов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР